Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placi acrilice Polycasa Cast Design

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cast Design este numele de marca pentru placile turnate din polimetil metacrilat produse de Polycasa (ex Quinn Plastics). Alte denumiri consacrate ale produsului sunt: stiplex, plexiglas si plexic.

Compozitia materialului este 90-95 % PMMA + aditivi (stabilizatori, plasticizanti, pigmenti de culoare). Placile Cast Design au un aspect mat. Translucenta omogena a materialului ofera performante imbunatatite de dispersie a luminii. Caracteristicile speciale de rezistenta a materialului la actiunea agentilor chimici si la temperaturi scazute, gama coloristica extinsa si disponibilitatea dimensionala variata recomanda acest produs pentru utilizari dintre cele mai variate.

Materialele suporta toate metodele standard de prelucrare si finisare cum ar fi: debitarea mecanica si taierea cu dispozitive speciale, lipirea si imbinarea bucatilor de material, imprimarea si deformarea termica.

Placile din gama Cast Design sunt recomandate pentru aplicatii in advertising si publicitate, pentru crearea display-erelor si a elementelor decorative pentru interior/ exterior, a panourilor directionale, sigle, embleme si signalistica cu un deosebit efect estetic.

Detalii :

Catalin George  0730 323 868
Trimite mesaj
Din Gura in Gura