Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placi PET (A-PET si PET-G)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3
Out Of stock
Descriere
Ce sunt placile PET? PET sau cunoscut ca polietilena tereftalata este comercializat sub forma de placi transparente, albe sau antireflexive, optional cu protectie UV.
Proprietati Este un poliester termoplastic, prietenos cu mediul inconjurator, reciclabil 100%.
Sunt mai rezistente la impact si se aseamana din punct de vedere al acestei proprietati cu policarbonatul compact, dar are costuri mai reduse.
Placile standard, fara protectie UV, sunt in conformitate cu standardele FDA si BGA la contactul cu alimentele, sunt inodore si insipide si sunt recomandate pentru aplicatii din industria alimentara sau medicala.
Tipuri de placi PET Pot fi de doua tipuri: A-PET si PET-G.
A-PET este un material cu rezistenta mare la impact si cu un coeficient excelent de transmisie a luminii (88-89%) in comparatie cu alte materiale plastice.
PET-G se obtine prin aditia de glicol, iar in urma acestui proces rezulta un material mai flexibil, cu o rezistenta mai mare la impact fata de A-PET. Placile PET-G nu se cristalizeaza (albesc) in timpul indoirii si raman transparente in timpul incalzirii. Totodata se termoformeaza mai usor decat A-PET si sunt ideale pentru proiecte unde detaliile sunt punctul focus principal, astfel poti obtine produse complexe, cu multe detalii fine.
Prelucrare Pot fi prelucrate: cu utilaje folosite in prelucrarea lemnului si metalului, taiere cu disc circular, router CNC, gaurire, frezare, stantare, slefuire, polisare, indoire la cald si la rece, lipire cu adezivi pe baza de cianoacrilati sau bicomponenti, termoformare (fara uscare initiala), personalizare prin: colantare, print digital, serigrafie.
Aplicatii Au o aplicabilitate extinsa in domenii precum: publicitate, industria medicala/farmaceutica, industria alimentara, industria constructiilor si design interior.
display-uri
protectii tablouri si rame click
carti de vizita
coperti agende,
vitrine standuri bijuterii si banci
elemente ale aparaturii medicale
ambalaje pentru medicamente
proteze, recipiente sanitare si alimentare
geamuri protectie masini si utilaje
tonomate de comercializare a bauturilor si dozatoare
elemente de echipare pentru frigidere si aparate frigorifice
mobilier urban antivandalism
Te intereseaza mai multe detalii despre acest produs? Scrie-ne!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura