Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Membrana bituminoasa plastomerica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

240 lei Lei
Brand
ISOGUM
Out Of stock
Descriere
Membrană bituminoasă plastomerică, alcătuită dintr-un amestec de bitum de rafinărie şi polimeri termoplastici (APP, IPP). Membrana este ranforsată cu un poliester neţesut (180 gr/m2).

Suprafaţa superioară a membranei este acoperită cu ardezie, iar suprafaţa inferioară este acoperită cu un film fin de polietilenă adecvat pentru utilizarea lămpii cu benzină.

De asemenea, la capătul membranei se lasă o margine de 10 cm fără ardezie, pentru suprapunerea cu foile vecine. Membrana conferă o hidroizolare perfectă şi are o rezistenţă ridicată.

Grosimea totală:    4 mm
Greutate:  4,0 kg/mp

MEMBRANE SIMPLE
ISOGUM 4 P: Greutate: 4,0 kg/m2.

MEMBRANE CU ARDEZIE
ISOGUM 4 P MIN: Greutate: 4,0 kg/m2.
ISOGUM 4,5 P MIN: Greutate: 4,5 kg/m 2.
ISOGUM 4,5 P MIN WHITE: Greutate: 4,5 kg/m2.

Mod de folosire:

Suportul trebuie să fie curat, lipsit de praf, vopsele, materiale friabile, etc. La îmbinarea terasei cu parapetul trebuie formată o scafă perimetrică cu mortarul de ciment cu răşină DUROCRET sau cu mortar de ciment aditivat cu răşina ADIPLAST. În
acest punct membrana trebuie curbată pe toată lungimea sa, pentru evitarea fisurării sale.
Suprafaţa uscată şi curată se amorsează cu lacul de bitum ISOLAC (consum: circa 0,3 gk/mp) sau cu emulsia bituminoasă ISOPAST (consum: circa 0,3 kg/mp).

Foile de ţesătură bituminoasă se încălzesc cu arzatorul benzină şi se lipesc pe suport începând de la punctele cele mai de jos, pentru evitarea formării rosturilor în contra curgerii apei. Pelicula care acoperă membrana se topeşte imediat la contactul cu flacăra şi uşurează lipirea ţesăturii bituminoase pe suport. Foile alăturate se suprapun pe o lăţime
de circa 10 cm.

La terminarea aplicării membranelor bituminoase, rosturile de la îmbinarea lor vor fi încălzite în mod special cu arzatorul şi etanşate prin apăsarea cu un şpaclu metalic, pentru asigurarea lipirii lor.
În cazul utilizării de membrane bituminoase cu ardezie, procedura lipirii acestora, în zonele de suprapunere, implică pierderea unei cantităţi importante de ardezie. Aşadar, pentru ca protecţia segmentelor de suprapunere contra radiaţiei solare să nu fie deficitară, se recomandă acoperirea acestora cu ISOFLEX.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura