Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Accesorii policarbonat - elemente de fixare si montaj

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Profil U din policarbonat
Profilele U asigura o inchidere estetica a placilor din policarbonat, protejandu-le de praf si intemperii. Aceste profile au rolul de a proteja placile impotriva degradarii din cauza umiditatii si nu inlocuiesc aplicarea benzilor de ventilare sau sigilare.
Profil H din policarbonat Profilele H din policarbonat sunt utilizate pentru a asambla (imbina) placile din policarbonat. Profilele H au rol de imbinare a placilor; nu ofera o functie portanta si nu garanteaza etansarea la apa a copertinei.
Profil presor din aluminiu 60mm Se foloseste impreuna cu garniturile din EPDM aferente, la imbinarea si fixarea placilor din policarbonat. Este solutia de montaj recomandata pentru o etanseizare foarte buna si o durata lunga de viata.
Benzi de ventilare; Benzi de sigilare Benzile de sigilare sunt utilizate pentru etansarea marginilor laterale, impiedicand infiltrarea prafului in interior. Pentru favorizarea ventilatiei, respectiv evaporarii apei din interiorul camerelor se recomanda benzile de ventilare, care printr-un filtru de tesatura retin praful si faciliteaza aerarea. Pentru protejarea benzilor impotriva eroziunii, se recomanda folosirea unui profil corespunzator din policarbonat sau aluminiu.
Te intereseaza mai multe detalii despre acest produs? Scrie-ne!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura