Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placi din policarbonat compact

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
1
Out Of stock
Descriere
Ce sunt placile din policarbonat compact? Acest material este transparent ca sticla, de doua ori mai usor si in acelasi timp de peste 250 de ori mai rezistent la impact, practic indestructibil. Rezistenta puternica la spargere face ca placile din policarbonat compact sa fie materialul ideal de folosit in locuri publice si in zonele cu risc ridicat de vandalism.
Proprietati Principalele calitati pe care le prezinta policarbonatul compact se numara urmatoarele: rezistenta deosebita la lovituri, transparenta excelenta, rezistenta crescuta la temperatura, o foarte buna rezistenta la foc comparativ cu alte mase plastice precum si rezistenta la intemperii.
Prelucrare Pot fi prelucrate cu utilaje folosite in prelucrarea lemnului si metalului, taiere cu disc circular, router CNC, frezare, slefuire, gaurire, stantare, sudare, indoire la rece si la cald, lipire - cu adezivi pe baza de solventi sau adezivi bicomponenti, termoformare - se pot obtine forme unice, care isi mentin, proprietatile de rezistenta la impact, pastrand in acelasi timp transmisia luminii; prin termoformare se pierde protectia UV, personalizare prin: colantare, print digital, serigrafie.
Aplicatii Policarbonatul compact este un material foarte versatil, ceea ce il recomanda intotdeauna ca fiind folositor pentru o gama variata de aplicatii, atat in publicitate, constructii cat si in industrie.

casete luminoase, panouri publicitare
statii de autobuz (refugii)
cabine telefonice
elemente decorative si amenajari interioare
copertine, pergole, luminatoare
geamuri, pereti despartitori
diverse acoperiri: piscine, sali de sport, sere, terase, copertine
cupole pentru mall-uri si galerii comerciale
luminatoare hale industriale, agroalimentare, depozite, fabrici, etc.
bariere fonice din policarbonat compact
inchideri terase si balcoane
balustrade
masti de protectie masini si utilaje
scuturi pentru politie si jandarmerie
elemente aerodinamice auto moto
Te intereseaza mai multe detalii despre acest produs? Scrie-ne!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura